Het Zeeuws-Vlaams Scharrelvarken

YakinIKU GRILL

Hoge vlammen, stinkende dikke rookpluimen, met rauw en verbrand vlees als resultaat. Dat is vanaf nu verleden tijd met de Yakiniku kamado!

De Yakiniku, wat in het Japans gegrild vlees betekent, is een kamado grill naar traditioneel Japans model. De ovale vorm van de kamado zorgt ervoor dat de hete lucht circuleert. Doordat je zelf op een simpele manier nauwgezet de toevoer van zuurstof kunt regelen, ben jij de baas over de temperatuur in je Yakiniku. De Yakiniku is gemaakt van 33 mm dik keramiek, zodat hij de hitte beter vasthoudt dan andere kamado’s. Zo grill je op hoge temperatuur het vlees en laat je het op een lage temperatuur verder garen.

Met de Woodchipper zorg je er heel makkelijk voor dat het vlees en de vis - maar ook de pizza of het brood dat je bakt op de pizzasteen - een rooksmaak meekrijgt. En dat zonder dat het deksel open hoeft en de Yakiniku zijn warmte verliest! Ook voor een langdurige bereiding is de Yakiniku de aangewezen kamado. Voor de perfecte garing van pulled pork of sappige spare ribs stel je de Yakiniku in een handomdraai in. Het is dé ultieme kamado voor iedereen die houdt van het rokerige grillsmaakje.
Levering door heel Nederland, België en Noord-Frankrijk.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang de folder met prijzenlijst van diverse Yakiniku modellen.